Forsendelse

  • Forsendelsesomkostninger og betaling gebyrer indregnes før du bekræfter købet.

Leveringstiden

BEMÆRK - Bemærk venligst, at leveringstider er vejledende for, hvad det normalt tager for hvert produkt. Det kan ske, at nogle elementer er udsolgt midlertidigt, og derved kan tage lidt længere tid. Især for reservedele, kan dette være tilfældet. Vi vil kontakte dig snarest med forventet leveringstid, når det er tilgængeligt.

 

Forsendelse og levering

Vi leverer gratis i hele Danmark med Post Danmark, ved køb af mindst Dkk 750,00.

Leveringstiden er typisk 2-5 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede farve / variant ellers vil det typisk tage 3 uger, som det er muligt for nogle af de mere unikke, specialfremstillede produktvarianter.

Ved forsinkelser hos Post Danmark  kan Bootes ApS ikke gøres ansvarlig.

Vi sender alle varer som pakke ved en verdi over 2500 Dkk. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis varen mod forventning måtte udskydes.

 

Tjek dine varer

Kontroller pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken og / eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark eller GLS straks eller inden for 2 dage efter modtagelsen og derefter, afhængigt af hvad der er aftalt, returnere varen til os eller transportøren. Boötes ApS er ikke ansvarlig for varer beskadiget i transit. Vi pakker altid varerne med yderste omhu, så risikoen for skader gods minimeres.

 

Skulle du støder på problemer eller forsinkelser, er du velkommen til at kontakte kundeservice, hvor vi anbefaler, at du har dit ordrenummer klar til at lette ekspeditionen.